Brokolių kotus dedu į salotas, kaip ir žiedynus, prieš tai nulupdama žievelę. Labai skanu.
Gal galite patarti tokį nors kokybišką daržovių sultinį?
As perku ekologiskus Rapunzel sultinius, buna miltukais buna kubeliais, buna su mielem, buna be mieliu, buna su druska buna ir be druskos, ir be situ visu dar daug juose darzoviu 🙂 Perku Biotekoj
O man nepavyko – viriau tuos kotus gal 20 min. ir vis tiek neisvire 🙁 Dar pabandziau sutrinti, tai po to teko tuos aptrintus sakalius is puodo graibyti, kad nors tai , kas liko, butu imanoma suvalgyti…Ka padariau ne taip ?!
Visada pasitikiu Beatos receptais irbuna her as rezultatas,Aciu!
on
Visada pasitikiu Beatos receptais, gaunasi skanaus rezultatas. A ciu, Beata!
[…] gaminau tris patiekalus: dvejas salotas (vienas žalias, kitas – šiltas) ir sriubą. Tai sriubos receptas jau yra, o štai čia įdėtas šiltų salotų su lašiša ir šparagais […]
Labai jau skeptiškai žiūrėjau į bandymą išvirti šparagų kotus. Įsivaizdavau, kad sriuba bus šakaliuota, kaip kartais nuo sustabarėjusių rūgštynių kotų būna. Bet išvirė ir kuo puikiausiai susitrynė. (Tikrai gaila išmest tuos kotų galiukus, kai šparagai tokie brangūs). Tiesa, į savo sriubą be visko dar dėjau ir brokolių kotų, kuriuos irgi išmest gaila, o pagamint nelabai ką yra. Tai galima sakyt, mano sriuba gavos tokia… iš antrų rankų 🙂