Maximoje
Mačiau Pegaso knigyne yra pirkti 🙂
Kaip gaila, kad jau taip vėlu! Norisi tuojau pat pulti į virtuvę gaminti suflė. Ne, meluoju… Norisi tuoj pat prisikirsti to suflė. Kaip čia sulaukus ryto?:))) Na, dėl sekmadienio deserto jau nuspręsta.:)
Taip, taip ir man idomu kur galima isigyti sio karsto sokolado? Na nebutinai sio, tiesiog sokolado drozliu be cukraus.
http://beatosvirtuve.lt/shop/beatos-karstas-sokoladas štai čia galima įsigyti šokolado drožlių 🙂
Bingo, pasirodo jo yra cia vietoje pas Beata 🙂
http://beatosvirtuve.lt/shop/beatos-karstas-sokoladas
Sveika,Beata.
Labai noreciau pabandyti pasigaminti visus is triju laidoje rodytu receptu,bet ar imanoma nusipirkti Jusu Karsto sokolado drozliu,jeigu as gyvenu ne Lietuvoje? Aciu.
O ta plutelė užsideda savaime ant viršaus ?:)
Šiuo metu negaliu įsigyti būtent šių šokolado drožlių. Kuo galėčiau jas pakeisti?
Ačiū 🙂
Sveiki,Beta niekur nerandu tokiu indeliu pirkti,kur galima ysigyti ju?Kur maciau visi jie didesni arba y orkaite negalima deti…..Aciu
Pas mus šiandien netikėtai ateina svečių.. o kokia vakarienė be deserto?
Šis tikrai atrodo paprastas ir skanus, o dar kai tyčia vakar nusipirkau maximoj indelius puikiai tinkančius sufle 🙂
Tik noriu pasitikslinti šį desertą skaniau valgyti šiltą ar atvėsusį? 🙂
Ar imanoma sufle pagaminti silikoniniam indeli, skirtam keksiukam??
Man baisiai skanu
pritariu tau Povilai tik gaila ,kad as nemegstu sokolado
beata,
noriu paklausti cia dedasi konjekas arba brendis bet del to nesijaudinti ir vaikai tai gali valgyti?
Sveiki. Norėčiau paklausti, keliem indeliam užtenka tešlos iš tokio kiekio ingredientų?
O cia netruksta miltu? 🙂
super, dariau ne karta ir visada puikiai pavyksta !
„juodojo šokolado drožlės“ – tai konkrečiai iš jūsų skardinės, t.y. be cukraus, ar tiesiog eilinio juodo šokolado? Kažkaip baisu, kad cukraus bus per mažai, jei dėsiu tas nesaldžias drožles:))
Sudejau du receptus i viena gavosi skonis nepakartojamas o kaip greitai pasigamina ir iskepa – nuostabu . Saltais vakarais kai norisi kazko saldaus . O nuo saldumo jo daug suvalgyti ir vereikia .
Sveiki. Katik kepiau siuyos sufle, skonis nepakartojamas, bet kodel man tas virsus subyrejo dalimis?://
O kaip padaryti, kad vidus, kaip restoranuose butu skystas, prapjovus? 😉
O galima daryti guminese keksiuku formelese
Vienas sefas moke daryti sufle, tai kad butu viduje skystas sokolafas, dejome i paruosta tesla po gabaleli sokolado.
Būtent taip ir man pasirodė vakar ragautame, kurio negalėsiu pamiršti dar bent kelias dienas… Prie jo buvo įdėtas gabaliukas lengvo žalsvo šerbeto.
Sveiki, ar šokoladini sufle galima kepti popieriniuose krepšeliuose kuriuose kepa keksiukus? ačiū. 🙂
LABA, KUR TOKŲ INDELIŲ GRAŽIŲ RASTI?
O kur galima isigyti karsto sokolado?