Tvirtas, sodrus ir labai šokoladinis tortas „Napoleonas“. Kaip jį iškepti mano laidoje parodė konditerė Giedrė Pečenkienė.
Gaminame lakštus:
Gaminame plikytą šokoladinį kremą:
Super receptas! Nesu kepusi jokio Napeolono, tad šį pasirinkti pirmam kartui buvo puikus pasirinkimas. Pertepiau juodųjų serbentų uogiene, tai skoniai labai gerai suderėjo 🙂
Super receptas! Nesu kepusi jokio Napoleono, tad šį receptą pasirinkti pirmam kartui buvo puikus pasirinkimas. Pertepiau juodųjų serbentų uogiene, tai skoniai labai gerai suderėjo 🙂
Sveiki,norėčiau paklaust,ar galėčiau baltą cukrų keist į rudą?Ačiū
Super receptas! Nesu kepusi jokio Napoleono, tad šį receptą pasirinkti pirmam kartui buvo puikus pasirinkimas. Pertepiau juodųjų serbentų uogiene, tai skoniai labai gerai suderėjo
Sveiki, tos kurios kepet, kokio skersmens is tokio kiekio produktu pagaminot? aciu! Ruosiuosi bandyti Velykoms.
Sveiki, Beata, butinai bandysiu! Klausimas, ar galima lakstus issikepti anksciau, tarkim pries savaite?
Miela Beata, neturiu kombaino tad sviestą su miltais bandžiau trinti blenderiu. Aišku, nesigavo trapi masė, gavosi košė… Tačiau vistiek sudėjau likusius produktus ir šaldau. Klausimas ar gausis man „Napoleono“ lakštai, ar visgi tešlą geriau perdaryti?
Kodėl neparasėte kad lakštus subadyti šakute? Pirmas lakštas gavosi vienas didelis burbulas.
Sveiki, turbūt galima nedėti nei kakavos į tešlą, nei šokolado į kremą, nes kakava mane alergizuoja. Ačiū
Ar galima naudoti miltus be glitimo?
Sveiki, kukuruzu ar bulviu krakmolas?
Dekoju