Spausdinti

Iš tiesų, jei gaminama mišrainė iš minkštų ingridientų (avokadas, skumbrė, pomidoras)  iki košės makalošes tik vienas žingsnis, taigi tokiu atveju ir gražiau patiekti galima tiesiog stiklinėje ir sluoksniuota. Iš tiesų jei norėtume būti mandrūs galima būtų šį dalyką pavadinti skumbrės, obuolių ir avokado tiane , kitaip tariat sluoksniuotinis. Manau, kad karšto rūkymo skumbrės labai gardžiai dera su švelniu avokadu saldžiai obuoliais ir gaiviais pomidorais. Puiki vakarienės pradžia. Tik šiuo atveju būtinai siūlau pomidorus nulupti ir supjaustyti išėmus sėklas.

Skumbrės reikalas

0
14
Porcijos
4 asm.

Reikės:

1 nedidelės karšto rūkymo skumbrės
Avokado
2 pomidorų
1 didelio obuolio
1 šaukšto majonezo
1 šaukšto grietines
Citrinos sulčių
Krapų
Pipirų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Užvirinkite vandens nedidelį puodelį ir į jį panardinkite maždaug pusei minutės pomidorus, vieną po kito.

2

Dėkite pomidorus į šaltą vandenį ir nulupkite jų odelę.

3

  Perpjaukite per pusę ir išskobkite sėklytes, pomidorų sieneles patieskite ant pjaustymo lentelės ir supjaustykite nedideliais gabaliukais

4

Avokadą perpjaukite per pusę apipjaudami aplink kaulą, išimkite kaulą ir avokadą su šaukštu iš jo odelės. Supjaustykite gabaliukais.

5

Obuolį nulupkite ir taip pat supjaustykite nedideliais gabaliukais.

6

Sumaišykite avokadą ir obuolį su majonezu ir grietine įspauskite šiek tiek citrinos sulčių.

7

Dabar sluoksniuokite viską į dubenėlį ar taurę. Sluoksnis pomidorų, tada avokadų ir obuolių ir skumbrės gabaliukų.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Gaminau. Patiko ir man, ir namiškiams! Tik antrą „reisą” begamindama patingėjau sudėti viską sluoksniais, tai sumaišiau ir padariau mišrainę. Bet žinokit sluoksniuotas skumbrės reikalas gardžiau… 🙂

  2. Sveiki, cia tai gardumelis geras man ir patiko, tik galvoju ja laikaintis dietos manau tiktu vietoj majonezo, aliejus alyguogiu. Reiks pabandyti.
    O siaip tai Beata saunus receptukas.

  3. Sveiki,mes su šeima darom taip, skumbre iškaulijam,kiaušini nulupam,kieta sutarkuojam tarka,žalia agurką irgi sutarkuojam,majonezas ir fermentinio sūris galit ir be jo,

  4. Meginsiu ir as si receptuka. Tik man iskilo klausimas – kodel foto raudona skumbre, o mano pirkta balta??? Kiek suprantu nuotraukoje lasisa? Sos :)))

  5. Tuomet pataisykite receptą, nes jeigu dėsime, taip, kaip parašyta: „Dabar sluoksniuokite viską į dubenėlį ar taurę. Sluoksnis pomidorų, tada avokadų ir obuolių ir skumbrės gabaliukų.” gaunasi, kad skumbrė viršuje.. (kadangi pirma dedam pomidorus – jie apačioje) Gal geriau skumbrę per vidurį?

Rašyti komentarą