Spausdinti

Silkė filipinietiškai (Kinilo)

0
komentarai
10
Porcijos
6 asm.

Reikės:

4 silkių filė
1 svogūno galvos
Gabalėlio imbiero šaknies
Ryšulėlio kalendros žolės
Ryšulėlio svogūnų laiškų
2 žaliųjų citrinų sulčių
1 žaliojo čili pipiro
Kelių saujų vyšninių pomidorų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Nulupame ir susmulkiname svogūną, smulkiai sukapojame žaliąjį čili pipirą, laiškinius svogūnus ir beriame į dubenį.

2

Nulupame imbiero šaknį, sutarkuojame smulkia tarka į dubenį.

3

Peiliu sukapojame kalendros žolę, ketvirčiais suraikome pomidoriukus, silkės filė supjaustome riekelėmis ir viską sudedame į bendrą dubenį.

4

Nuplauname žaliąsias citrinas ir, išspaudę jų sultis, supilame į dubenį bei viską išmaišome.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. BEATA, KAZKADA BUVAI SAKIUSI, KAD LONDONE GALIM ANUSIPIRKTI SUDYTOS SILKES.
    GAL GALIETUM PASAKYTI KUR.
    GARSIAJAM ZUVIES TURGUJ NEKARTA KLAUSIUA, nepardavineja, o jei kuris stall ir turi, tai tokiu mazyciu silkuciu,
    kur galim anusipirkti normalios backines silkes 🙂 ?
    aciu

  2. Pirma karta gaminau Kuciu proga.Galiu pasakyti,viena geriausiu silkiu,mano kada nors valgyta :)) visi ragave prie Kuciu stalo ta pati sake 🙂
    Beje teko gaminti ir kitu patiekalu is tavo receptu…SUPER 😉
    Sekmes kuryboje…
    Dekui Beata 🙂

Rašyti komentarą