Spausdinti

Tai itin gaivūs ir šalti it ledas šaltibarščiai. Ypač tiks visiems, kurie rūpinasi kūno linijomis ar tiesiog mėgsta lengvesnius patiekalus. Žodžiu, tobulas pasirinkimas karštą vasaros dieną, kai beveik nesinori valgyt, bet norisi „kažko tokio”.

 

 

Šerbetiniai šaltibarščiai

0
komentarai
2
Porcijos
4 asm.
Gaminimo laikas
10 min.

Reikės:

1 litro „Vilkyškių“ kefyro (2,5 proc. riebumo)
4 agurkų
500 g keptų burokėlių
50 g ridikėlių daigų
1 ryšelio krapų
1 ryšelio svogūnų laiškų
6–8 ledo kubelių
druskos
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Burokėlius nulupame, supjaustome kubeliais. Agurkus taip pat supjaustome kubeliais, krapus ir svogūnų laiškus susmulkiname.

2

Ledą iki smulkių gabaliukų sutriname kokteilinėje ar trintuvu. Dedame į dubenėlius kelis šaukštus ledo, tada burokėlių ir agurkų kubelius, pabarstome smulkintomis žolelėmis, dosniai įberiame ridikėlių daigų.

3

Užpilame šalto gaivaus „Vilkyškių“ kefyro (man ir mano komandos moterims jis pats skaniausias, todėl lengva ranka rekomenduojam). Skanaus!

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą