Spausdinti

Net jei kopūstas nebus savojinis, tai yra labai gudrus būdas ypatingai paruošti paprastą kopūstą. Kaip ir gaminant bet kurį daržovių patiekalą, svarbu neperkepti.

 

Savojinis kopūstas troškintas su grietinėle, žirneliais ir šonine

0
komentarai
7
Porcijos
4 asm.
Gaminimo laikas
20 min.

Reikės:

0,5 savojinio kopūsto
2 morkų
100 g šaldytų žaliųjų žirnelių
100 ml grietinėlės
50 g rūkytos šoninės
50 g sviesto
druskos
pipirų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Savojinį kopūstą smulkiai supjaustome. Morkas nuskutame ir sutarkuojame šiaudeliais arba supjaustome nedideliais pailgais gabaliukais. Šoninę susmulkiname ir suberiame į įkaitintą keptuvę, paskrudiname.

2

Į keptuvę su šonine įmetame sviesto, suberiame morkas ir supjaustytą kopūstą. Patroškiname apie 10 minučių.

3

Supilame grietinėlę, suberiame žirnelius ir dar viską pašildome.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Padariau šį reikalą su paprastu kopūstu. Man laaaabai patiko. Mano vyro reakcija buvo – nežinau kas čia per marmalas, bet super skanu:))

Rašyti komentarą