8241
Beatos virtuvė

Savojinis kopūstas, troškintas su grietinėle, žirneliais ir šonine

(0)
Reikės:
  • 0,5 savojinio kopūsto
  • 2 morkų
  • 100 g šaldytų žaliųjų žirnelių
  • 100 ml grietinėlės
  • 50 g rūkytos šoninės
  • 50 g sviesto
  • druskos
  • pipirų

Net jei kopūstas nebus savojinis, tai yra labai gudrus būdas ypatingai paruošti paprastą kopūstą. Kaip ir gaminant bet kurį daržovių patiekalą, svarbu neperkepti.

Gaminame:

  1. Savojinį kopūstą smulkiai supjaustome.
  2. Morkas nuskutame ir sutarkuojame šiaudeliais arba supjaustome nedideliais pailgais gabaliukais.
  3. Šoninę susmulkiname ir suberiame į įkaitintą keptuvę, paskrudiname.
  4. Į keptuvę su šonine įmetame sviesto, suberiame morkas ir supjaustytą kopūstą. Patroškiname apie 10 minučių, supilame grietinėlę, suberiame žirnelius ir dar viską pašildome.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.