Net jei kopūstas nebus savojinis, tai yra labai gudrus būdas ypatingai paruošti paprastą kopūstą. Kaip ir gaminant bet kurį daržovių patiekalą, svarbu neperkepti.
Gaminame:
Savojinį kopūstą smulkiai supjaustome.
Morkas nuskutame ir sutarkuojame šiaudeliais arba supjaustome nedideliais pailgais gabaliukais.
Šoninę susmulkiname ir suberiame į įkaitintą keptuvę, paskrudiname.
Į keptuvę su šonine įmetame sviesto, suberiame morkas ir supjaustytą kopūstą. Patroškiname apie 10 minučių, supilame grietinėlę, suberiame žirnelius ir dar viską pašildome.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia