Kai lauki svečių, reikia išsikepti sausainių. Sausainiai šiaip yra menas ir, patikėkite, toli gražu ne visada pavyksta… Bet šį kartą pavyko. Šiuos sausainius išsikepti užtrunka minimaliai laiko ir variantų visokiausių galima prigalvoti su visokiais riešutais, šokoladais ir t. t. Aš šį kartą kepiau šokoladinius su baltu šokoladu ir pekanais… Nežinau, kaip lietuviškai šitie riešutai vadinasi, panašūs į graikiškus, tik skanesni. Manau, lazdyno riešutai reikalo nepagadintų taip pat.
Kaip paruošti:
Vartoti saikingai:)
Gal galima sužinoti, kokia kakava yra tamsi ir gera kepiniams? Jau senai suku galvą…
Sveika, Beata. Kiek sausainių +- gaunasi iš tokio kiekio produktų? Klausiu, nes ketinu apdovanoti gausų būrį artimųjų ir draugų ! 🙂
Super sausainiai, nostalgija Anglijai:))))
Noriu užduoti gal ir keistą klausimą. Galima šiuos sausainius kepti formoje?
Labai labai skanus sausainiukai! Katik issikepiau… Šilti ir dar su pienu…mmm.. Beata ačiū už puikius ir paprastus receptus!
Tikrai labai skanūs sausainukai!!! Ir labai greitai pagaminami 😉 Mes tik cukraus mažiau dedame,kad galėtume daugiau suvalgyti 😀 🙂 Ačiū už receptą! 😉
Manau šie riešutai Lietuvoje vadinami Pekaninių karijų riešutais arba tiesiog karijų riešutais 🙂