8241
Beatos virtuvė

Šalta avokadų sriuba su pasukomis

(0)

Šalta vasaros sriuba tiems, kurie negali gyventi be avokadų ir nori valgyti lengvai ir sveikai. Su pasukomis paruošta šaltsriubė bus lengva, o avokadai suteiks glotnumo.

Porcijos: 4
Reikės:
  • 4 prinokusių avokadų
  • 1–2 žaliųjų citrinų sulčių
  • 2 česnako skiltelių
  • 1 aitriosios paprikos
  • 250 ml pasukų
  • 300–500 ml vandens
  • saujos kalendrų
  • saujos svogūnų laiškų
  • 3 vyšninių pomidorų
  • druskos, šviežiai maltų pipirų
  • alyvuogių aliejaus pašlakstyti

Žalia, gaivi, jei norisi, ir kiek aštresnė trinta šalta avokadų sriuba. Tirštumą reguliuojatės patys, tirštesnė visai kaip koks kremas prie kukurūzų traškučių tiks. 

Ši šalta avokadų sriuba su pasukomis, tačiau galite jas pakeisti jogurtu ar liesesniu kefyru.

Gaminame:

  1. Visus ingredientus, išskyrus nedidelę saujelę kalendrų, svogūnų ir pomidorų, sutriname trintuvu. Vis pilame vandenį ir reguliuojame tirštumą. Pagardiname druska, pipirais. 
  2. Supilstome į dubenėlius, pagardiname kalendrų lapeliais, smulkintais svogūnų laiškais, skiltelėmis pjaustytais pomidorais, pašlakstome aliejumi. Šalta sriuba geriausia mėgautis karštą vasaros dieną.

Šalta avokadų sriuba

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 3,87 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.