cukraus pagal skonį (arba saldinkite medumi ar agavos sirupu)
Arbatos pakelius sudėkite į ąsotį arba puodą, užplikykite 2 litrais vandens ir leiskite pastovėti bent penkias minutes ar ilgiau.
Dar į karštą arbatą įdėkite cukraus ir išmaišykite, kad ištirptų.
Išėmę arbatos pakelius, sudėkite skiltelėmis supjaustytą citriną (geriausiai į dar karštą arbatą, taip greičiau visi aromatai subėgs į ją).
Tada į pravėsusią arbatą dedam griežinėliais supjaustytą agurką bei mėtas. Leiskite jai atvėsti. Arbata turi gautis ryškaus skonio, nes paskui ją užpilsite ant ledukų ir ji atsiskies.
Į asotį pridėkite ledukų ir užpilkite juos arbata.
Į kiekvieną stiklinę pripjaustykite braškių, jei jau galutinai norite visus užburti.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia
Kiek leduku reikia deti