8241
Beatos virtuvė

Salotos su skumbre ir burokėliais

(1)

Skumbrę, rūkytą šaltai ir karštai, aš mėgstu nuo senų senovės - žuvis labai gera ir teigiama, riebi ir kupina visokių gėrybių, t. y. omega rūgščių. O kaip žinia, jų turime gauti daug, kad ir protas, ir širdis gerai veiktų.

Reikės:
  • Salotų lapų (gali būti ir kitokie žalumynai)
  • 2 virtų burokėlių
  • karšto rūkymo skumbrės
  • 1 agurko (šviežio ar marinuoto)
  • keleto ančiuvių
  • kaparėlių
  • alyvuogių aliejaus
  • balzamiko acto

 

Kaip paruošti:
1. Į lėkštę gausiai dedame salotų ir pabarstome kaparėliais.
2. Supjaustome ir sudedame burokėlius bei agurką.
3. Pakankamai stambiai suplėšome ir sudedame į lėkštę skumbrę.
4. Sudedame ant viršaus ančiuvius.
5. Viską pašlakstome aliejumi ir balzamiko actu.

Tai tiek apie apsiėdimą ir rūkytas žuvis. Kokius mažus maisto gamintojus Lietuvoje mėgstate ir žinote jūs? Rekomenduokite, prašau.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. Mintys parašė:

    Agurkas dinges kazkur recepto aprasyme:)

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.