Spausdinti
Šie keksiukai labai nuostabūs – greitai pagaminami, sodrūs, rudeniniai, pilni kriaušių ir smagios aviečių rūgštelės..ir dar migdolų skiedrelių traškumas. Juos gaminau per LRT tiesioginę transliaciją, visko pripasakojau ir dalinti net nereikėjo jų, jie tiesiog dingo.

Rudeniniai keksiukai su kriaušėmis ir avietėmis

0
komentarai
2
Porcijos
12 asm.
Gaminimo laikas
15 min.
Kepimo, virimo laikas
30 min.

Reikės:

2 vidutinių kriaušių
šaukšto rudo cukraus
gero žiupsnio cinamono
3 kiaušinių
180 g rudo cukraus
2 kupinų šaukštų jogurto arba grietinės (60 g)
120 g sviesto lydyto
270 g kvietinių miltų
2 šaukštelių kepimo miltelių
žiupsnio druskos
80 - 100 g aviečių
40 g migdolų skiedrelių
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Kriaušes supjaustome kvadratukais, pabarstome cinamonu ir cukrumi. Atidedame.

2

Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame grietinę ir lydytą sviestą.

3

Tada miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska, juos įsijojame į kiaušinius. Išmaišome, kol nelieka miltų, įmaišome kriaušes.

4

Išdėliojame tešlą į kepimo formeles, užberiame avietes ir pabarstome migdolų skiedrelėmis. Kepame įkaitintoje 180C orkaitėje apie 30 minučių.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą