Šie keksiukai labai nuostabūs – greitai pagaminami, sodrūs, rudeniniai, pilni kriaušių ir smagios aviečių rūgštelės..ir dar migdolų skiedrelių traškumas. Juos gaminau per LRT tiesioginę transliaciją, visko pripasakojau ir dalinti net nereikėjo jų, jie tiesiog dingo.
Gaminame: kriaušes supjaustome kvadratukais, pabarstome cinamonu ir cukrumi. Atidedame.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame grietinę ir lydytą sviestą. Tada miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska, juos įsijojame į kiaušinius. Išmaišome, kol nelieka miltų, įmaišome kriaušes. Išdėliojame tešlą į kepimo formeles, užberiame avietes ir pabarstome migdolų skiedrelėmis. Kepame įkaitintoje 180C orkaitėje apie 30 minučių.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia
sveiki niekur nerandu napaleono recepto kuri gaminot naujajeme sezone