8241
Beatos virtuvė

Rudeniniai keksiukai su kriaušėmis ir avietėmis

(2)
ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (23 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...
Reikės:
  • 2 vidutinių kriaušių
  • šaukšto rudo cukraus
  • gero žiupsnio cinamono
  • 3 kiaušinių
  • 180 g rudo cukraus
  • 2 kupinų šaukštų jogurto arba grietinės (60 g)
  • 120 g sviesto lydyto
  • 270 g kvietinių miltų
  • 2 šaukštelių kepimo miltelių
  • žiupsnio druskos
  • 80 - 100 g aviečių
  • 40 g migdolų skiedrelių

Šie keksiukai labai nuostabūs – greitai pagaminami, sodrūs, rudeniniai, pilni kriaušių ir smagios aviečių rūgštelės..ir dar migdolų skiedrelių traškumas. Juos gaminau per LRT tiesioginę transliaciją, visko pripasakojau ir dalinti net nereikėjo jų, jie tiesiog dingo.
Gaminame: kriaušes supjaustome kvadratukais, pabarstome cinamonu ir cukrumi. Atidedame.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame grietinę ir lydytą sviestą. Tada miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska, juos įsijojame į kiaušinius. Išmaišome, kol nelieka miltų, įmaišome kriaušes. Išdėliojame tešlą į kepimo formeles, užberiame avietes ir pabarstome migdolų skiedrelėmis. Kepame įkaitintoje 180C orkaitėje apie 30 minučių.
Print Friendly

Komentarai
  1. Dovile parašė:

    sveiki niekur nerandu napaleono recepto kuri gaminot naujajeme sezone

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.