Spausdinti

Šalia patiekiame lazdelėmis papjaustytų agurkų, skanu ir su apskrudusiom bulvytėm ar bulviniais blynais…

 

Ridikėlių tzatziki su agurkais

0
komentarai
8
Porcijos
4 asm.

Reikės:

Ridikėlių
Agurkų
Česnako
Mėtų
Krapų
Vilkyškių grietinės salotoms
Druskos
Pipiro
Citrinos sulčių
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Smulkiai, labai smulkiai supjaustome ridikėlius, krapus ir mėtas. Jei bijot nusipjauti pirštą, viską sutarkuokite burokine tarka.

2

Viską sumaišome, gaunasi dosnios, tirštos ridikėlių salotos, į kurias įdedame tris kartus daugiau grietinės nei įprastai,

Ingredientai
Alternatyva

Česnako, jei nemėgstate, galite ir nedėti.

Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Aciu labai uz ideja, nes kaip tik pries valandele apziurejau kad galesiu kelis pirmuosius ridikelius is savo lysves rauti. O kai is visu namiskiu tik as juos megstu tai gal siuo receptu ir jiems itiksiu.

  2. Vakar kaip tik kepiau karbonadus ir sumaisiau labai panasiai – tik daugumoj juodo tarkuoto ridiko o raudonu maziau, ir dejau kapotu zaliu svogunu vietoj cesnako. Mano skrandis periodiskai pasiilgsta situ salotu – ir kaip sveika!

  3. Labai šaunus receptukas! Kaip taip dabar karšta, labai šaunu svečius tokia gaivuma pavaišinti. 🙂
    Man irgi labai patinka tas ridikėlių „charakteris” ir džiaugiuosi, kad ir vaikai visai valgo tuos mažuosius rausvuoliukus :)))
    Ačiū, Beata!

Rašyti komentarą