8241
Beatos virtuvė

Revoliucija: ne tik žirneliai ir morkos, bet ir pastarnokai bei porai

(1)
Reikės:
  • 4 morkų
  • 2 pastarnokų
  • 2 porų
  • Kelių šimtų gramų šaldytų žalių žirnelių
  • 2 šaukštų sviesto
  • Druskos
  • Pipirų

Tikrai visi puikiai žinote karštą morkų ir žirnelių mišrainę? Bet dabar aš darau tokią mišrainę nesivargindama su morkų virimu ir lupimu, be to, dar morkoms į draugiją įpiršau pastarnoką ir porą, kurie tikrai puikiai palinksmino jau vieni kitiems įkyrėjusius morką ir žirnelius.

Taigi morkų, žirnelių, pastarnokų ir porų revoliucija atrodo šitaip:

Kaip paruošti:
1. Morkas ir pastarnokus nulupame ir supjaustome nedideliais kvadratėliais. Porus – žiedeliais.
2. Į puodą sudedame sviestą, jį išlydę sudedame morkas bei pastarnokus ir sandariai uždengiame dangčiu.
3. Troškiname ant silpnos ugnies apie 7 minutes.
4. Sudedame porus ir troškiname dar apie 7-10 minučių.
5. Sudedame žirnelius ir patroškiname dar kelias minutes.

Puikiausias karštas garnyras, labai paprasta, bet labai skanu. Saldu ir malonu. Štai toks pirmokiškas receptas šiandien. Tinka Velykiniam stalui.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. Kristi parašė:

    O morkytes sušaldytos iš pakelio, kad nereikia lupti? 🙂

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/banner_300x250-01-2.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.