8241
Beatos virtuvė

Raudonųjų kopūstų salotos

(0)

Salotos, puikiai tiksiančios prie Pekino anties.

Reikės:
  • Pusės raudonojo kopūsto
  • Pusės Pekino kopūsto
  • Ryšulėlio kalendrų lapelių
  • Padažui:
  • 1 aitriosios paprikos
  • 1 šaukštelio rudojo cukraus
  • 3-4 šaukštų baltojo vyno acto
  • 2-3 šaukštų kepintų sezamų aliejaus
  • druskos

  1. Abiejų rūšių kopūstus supjaustome plonytėmis juostelėmis – čia labai pasitarnautų mandolina, tik svarbu ja naudojantis saugoti pirštus. Kalendrų lapelius pasmulkiname ir dedame į dubenį su kopūstais.
  2. Atskirame indelyje sumaišome visus padažo ingredientus, aitrųjį pipirą supjaustome plonai griežinėliais.
  3. Padažu apliejame daržoves, gerai išmaišome ir paragaujame, ar nieko netrūksta
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.