8241
Beatos virtuvė

Pupelių ir keptos duonos mišrainė

(9)
Reikės:
  • 200 g baltųjų ar raudonųjų pupelių
  • 3 riekių juodos duonos su sėklomis „Beatos virtuvė“
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 1 ilgavaisio agurko
  • saujos laiškinių česnakų
  • majonezo

Soti ir šventiška mišrainė. Pagaminta su sėklų pilna juoda duona „Beatos virtuvė“ ji bus dar turtingesnė ir išraiškingesnė. Tiks savaitgalio šeimos meniu paįvairinimui ar šventiniam stalui, kai laukiate svečių.

Pupeles užmerkite iš vakaro ir kitą rytą išvirkite, tik nepervirkite. Duoną supjaustykite kubeliais ir apkepkite gilioje, įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol šiek tiek paruduos, bet nepajuoduos!!!! Tik neperkepkite – duona turi būti vos apskrudusi. Nusausinkite duonos kubelius ant popierinio rankšluoščio ir atvėsinkite.

Fermentinį sūrį supjaustykite mažais kubeliais. Agurką nuskuskite, išimkite šaukšteliu minkštimą ir kas liko supjaustykite mažais kubeliais. Laiškinius česnakus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite dubenyje. Pabarstykite druska bei pipirais. Jei mėgstate gardinkite majonezu.

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (9)
Komentarai
  1. asta parašė:

    Laiskiniu cesnaku ar svogunu?

  2. Danute parašė:

    labai geras receptukas tik as vietoj agurko obuoliuka dedu.taip pat labai skanu:)

  3. Ausra parašė:

    O as Jūsų duona perku internetu Barboros parduotuvėje. Duona puiki ir nusipirkti patogu!

  4. Neringa parašė:

    o vietoj majonezo kuo galima pagardinti?

  5. inga parašė:

    o ar galima deti koncervuotas pupeles? jo siek tiek skiresi nuo virtu..

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.