Sriuba yra gėris. Pomidorų sriuba yra visiškas gėris ir beveik stebuklas, nes labai lengvai ir greitai padaroma, o rezultatas visada maksimalus… Aš vakar, pirkdama spaudą ir pieną, kažkodėl prie kasos pastebėjau tokį dalyką, kaip passata (iš tiesų, tai nebuvo galima nepastebėt, nes kažkoks promo tos pasatos buvo). Passata – tai trinti pomidorai, kurių panaudojimas labai platus. Iš ryto nupirkau tų trintų pomidorų, o vakare išviriau sriubą. Sriubos užteks 3-4 žmonėms.
Kaip paruošti:
Iš karto geriau pasidaro tokios sriubos pavalgius, jei netyčia prieš tai Jums buvo blogiau…
O švieži pomidorai pomidorinėms sriuboms nenaudojami? Šiuo atveju nebūtų galima dėti šviežių?
Aš taip pat norėčiau sužinoti kaip pomodorinę pagaminti iš šviežių pomidorų
Aš panašiai ir dariau, tik iš šviežių pomidorų. Juos nuplikiau, nulupau ir supjausčiau. Truputį ir pasatos pyliau. Dar turėjau truputį pievagrybių, tai juos pakepiau du svogūnais. O išvirtą užbalinau kokosų pienu. Dar pagardinau čiliuku ir kalendra (corriander). Superinė sriubytė gavosi 🙂
o kaip su baziliku padaryti? smulkiai sukapoti ir kartu su kitais prieskoniais iberti jau sutrynus?