8241
Beatos virtuvė

Pomidorų, Persikų ir Pecorino sūrio salotos „3P“

(1)

Labai puikiai tinka, jei pasiruošite skrebučių ir ant jų išdėliosite salotų ingredientus – bruschetta fantastica (mėginu vaidinti, kad moku itališkai).

Reikės:
  • 300g vyšninių pomidorų
  • 2 persikų
  • 50 g Pecorino Sardo sūrio (keiskite parmezanu)
  • 100 g mocarelos
  • saujos žalių alyvuogių
  • saujos bazilikų lapelių
  • Užpilui:
  • 2 šaukštų alyvuogių tyriausio ir geriausio aliejaus
  • 2 šaukštų citrinų sulčių
  • 1 šaukštelio medaus

  1. Pomidoriukus supjaustome pusiau, persikus supjaustome panašaus dydžio gabaliukais.
  2. Alyvuoges pasmulkiname arba paliekame nepjaustytas.
  3. Mocarelą suplėšome, pecorino (arba parmezaną) sutarkuojame.
  4.  Viską išmėtome lėkštėje, pabarstome bazilikų lapeliais.
  5. Citrinų sultis sumaišome su medumi, įpilame aliejų, pašlakstome ant salotų.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. Tomas parašė:

    Vakar gaminau, tai mergina įvetino aukščiausiais balais 🙂 minusas Maximai, kad tik supuvusius bazilikus vakar pardavinėjo.

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.