8241
Beatos virtuvė

Pikantiški anakardžiai su kariu

(0)
Reikės:
  • 300 g anakardžių
  • 30 g medaus
  • 2–3 šaukštelių SANTA MARIA prieskonių mišinio „Hello Curry“

Galime lažintis, kad SANTA MARIA prieskoniais „Hello Curryׅ“ pagardinti anakardžiai bus užkandis, kuris pirmasis dings nuo stalo. Išskirtinio salsvo gėlių aromato jiems suteikia kalendrų sėklos, nosį kutena ir šildo juodieji bei aitrieji pipirai ir maltas imbieras. Šiame prieskonių malūnėlyje sumaišytos aukščiausios kokybės sudedamosios dalys. Kaskart šviežiai malami prieskoniai „Hello Curry“ aromato ir skonio intensyvumu pranoksta visus įprastus prieskonių mišinius.

SANTA MARIA prieskonių „Hello Curry“ malūnėlį dovanokite draugams, kurie nevengia aštresnių skonių, mielai ragauja kitų šalių patiekalus ir mėgsta išbandyti naujus receptus. Tiks troškiniams ir sriuboms, užtepėlėms, mėsos kepsniams gardinti.

  1. Įkaitiname orkaitę iki 160 ℃ ir 7–10 minučių pakepame skardoje paskleistus anakardžius. Turi vos paskrusti.
  2. Ištraukiame riešutus ir nedelsdami sumaišome su medumi: šilti riešutai padės jam ištirpti ir pasidengs plonu sluoksniu. Ant lipnių riešutų beriame kelis šaukštelius šviežiai maltų SANTA MARIA prieskonių „Hello Curry“, gerai viską išmaišome, kad tolygiai pasiskirstytų, ir perkeliame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Paskleidžiame juos tolygiu sluoksniu ir siunčiame atgal į orkaitę apie 15 minučių, nepamiršdami pamaišyti praėjus pusei numatyto laiko. Baigdami kepti riešutai atrodo dailiai paskrudę, ant kepimo popieriaus neturi matytis drėgmės lašelių.
  3. Išimti iš orkaitės riešutai toliau keps ir sausės, todėl paliekame juos kepimo skardoje sausoje vietoje bent 15 minučių. Atvėsusius suberiame į sandarų indą.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.