8241
Beatos virtuvė

Perlinių kruopų blyneliai su lašiša

(5)
Reikės:
  • 400 g perlinių kruopų
  • 1 l vandens
  • 3 kiaušinių
  • 200 g miltų
  • 150 g majonezo
  • druskos
  • krapų (tinka ir džiovinti)
  • 200 g šaltai rūkytų lašišų
  • jogurto
  • petražolių
  • aliejaus

Įkaitiname sriubai skirtą puodą ir įpilame aliejaus. Įkaitusiame aliejuje pakepiname perlines kruopas maždaug 15 minučių ir užpilame 1 l vandens. Verdame kruopas, kol suminkštės.

Nuo išvirusių kruopų nupilame vandenį ir jas atvėsiname. Tuomet sumaišome su kiaušiniais, miltais ir majonezu. Pasūdome, pagardiname krapais.

Įkaitiname keptuvę. Dedame į ją po 1 valgomąjį šaukštą tešlos ir uždedame pjaustytų lašišų juostelių. Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Patiekiame su jogurtu ir apibarstome petražolėmis ar krapais. Blyneliai skaniausi karšti.

Beatos virtuvė. Perliniu kruopu blyneliai su lasisa

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Sigita parašė:

    Išbandyta, labai patiko 🙂

  2. Rasa parašė:

    Šis receptas taip pat mano išbandytas,todėl rekomenduoju išsikepti,juk ryt užgavenės – blynų diena 🙂

  3. Karolina parašė:

    Jau antrą kartą gaminu šiuos puikius blynukus! Skonis – TOBULAS. Tik aš dariau pusę porcijos nei čia nurodyta ir beverdant kruopas man prireikė daugiau nei 1l vandens.
    Ačiū, Beata :))

  4. Auksė parašė:

    Sveiki. Receptas sudomino. O kuo būtų galima pakeisti majonezą?

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_banner_vasara_300x250_2_01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.