Idealios salotos neštis į darbą, traškios ir suteiksiančios sotumo. Moliūgai ir morkos puikiai sutaria ne tik sriubose, tačiau ir salotose. Žinoma, kartu tiks ir keptas varškės sūris ar halumis, o sėklos patiks ir tiks veganams.
Gaminame: sausoje keptuvėje lengvai paskrudiname „ALVO“ ekologiškus saulėgrąžų branduolius, „ALVO“ kanapių sėklas ir anakardžių riešutus.
Morkas, moliūgą nuskutame ir sutarkuojame šiaudeliais. Apelsiną nulupame, išsegmentuojame ir supjaustome mažais gabaliukais. Petražoles smulkiai supjaustome, suberiame į dubenį su morkomis ir moliūgu, beriame ekologiškas „Alvo“ razinas ar džiovintas slyvas, supilame aliejų ir citrinos sultis, pagardiname druska, pipirais ir išmaišome. Užberiame paskrudintas sėklas ir pasmulkintus anakardžių riešutus.
„Alvo“ ekologiškų anakardžių, migdolų, lazdynų, graikinių riešutų, džiovintų abrikosų, figų, slyvų, spanguolių, razinų, ekologiško studentiško mišinio, saulėgrąžų branduolių, lukštentų kanapių sėklų, linų sėmenų ir kanapių sėklų ieškokite didžiuosiuose prekybos tinkluose bei NARVESEN parduotuvėse.
Ačiū 🙂
Norėjau paklausti, su kokia tarka tokiais šiaudeliais pavyksta sutarkuoti daržoves?
Labai gardzios salotos
O kur recepte dingo apelisinas?