Šią sriubą pagaminsite lengvai ir greitai.
Supjaustome svogūną sriubiškai ir lengvai pakepinam. Tada, toje pačioje keptuvėje, lengvai apkepame morkas, taip pat smulkiai supjaustytas. Tada jau obuolį dedame tarkuotą ar pjaustytą, kelios akimirkos, tada viską į puodą ir vandeniu užpilame. Dedame išvirtas pupeles ir saliero lapkotį – tegul paverda viskas. Tada, kai jau viskas minkšta ir malonu, saliero kotą ištraukiame (druskos nepamiršti reikia). Pabaigai į sriubą įdedame smulkiai pjaustytą brokolį. Jo svarbu nepervirti. Tastes like heaven. Paprasta.
Sveiki,
o kaip su tuo šaukšteliu sviesto?
Kurioje dalyje ir kaip jį įpaišyti į šią sriubytę?
(iki šiol bijojau eksperimentuoti :/)
O galima keisti konservuotom pupelėm?
Gaminau, neisivaizdavau koks cia tas skonis bus, bet buvo gerai. Ir tokiu oru sriuba yra nepakeiciama!