Verdame sriubą:
Butternut squashas čia tiktu??
Labas, Beata,
Turiu klausima del recepto: ar žirnius virti tuose 2l vandens/sultinio, ir pries dedant moliuga+pora nereikia isimti saliero, lauro lapu?
Ar reikia visu pirma isvirti vandenyje su lauro lapais+salieru zirnius, juos nukosti, ir tada tik sudeti isvirtus zirnius i sultini?
Labai aciu is anksto uz patikslinima 🙂
Niu sriubcė nereali!!!:) tik ka gaminau su saldytais zirniukais..super!!!
Bėgsiu į turgų šeštadienį ieškoti moliūgo ir virti šitą sriubą 🙂 Jau taip laukiau moliūgų sezono 🙂 Dar nuvogsiu porą gabaliukų moliūgo veido kaukei pasigaminti 😀 Ačiū už receptuką 🙂
o veido kaukes receptukas koks butu? 🙂
Neesu moliugu ir zirniu gerbeja, bet SIURBA GAVOSI PASAKISKA!!!! Aciu Jums Beata!!!
L.skani sriuba. Tik ipylus citrinos sulciu sriuba sutrauke. Beata,gal per daug ju ipyliau? Kiek galima pilti,kad nusutrauktu?
Virsiu butinai, be mesos ir su parmezanu, daugiu tokiu receptu.Aciu!!!!
Oj, sita sriubyte turetu buti labaaaai skani. as ruosiu taip, kad vietoj moliugo dedu cukinija ir dar panceta su rozmarinu pakepinu, tai is viso tokia vyriska sriuba:)