Valgyti su sriuba, salotomis ar užtepus sviesto. Gamybos trukmė – 30 min.
as dar siuos pyragelius pagardinau skiltele cesnako ir pakepinto su tarkuotomis morkomis 🙂 mmm…dedu daug daugiau moliugo ir siek tiek daugiau surio bei sviesto, tai tuomet jie traskus ir dar aromatingesni 🙂
Beata kaip ir viska dariau pagal recepta, nebent per daug sutryniau sviesta miltuose. Tesla nesigavo kaip mase, tai as i savo silikonine pyragu forma viska supyliau ir gavosi ne sausainiukai o pyragas:) Ar gerai:) ???
Miela Beata, o kaip padaryti tokius pyragelius saldzius? Iskelpiau siuos pyragelius ir dar is ragautoju sulaukiau komentaro, kad cukraus truksta :-/ jie aisku juokavo 😉 nors man jie nerealiai skanus tokie kokie yra, taciau noreciau ir saldzius pabandyti pagaminti. As taip suprantu, kad suris ir kefyras (salia kepimo milteliu aisku) padeda jiems iskilti, o kadangi suris surus, tai gal nelabai skanu butu dar cukraus pridejus…
Kepsiu siandien duonele pagal recepta is naujosios knygos. Iskilo man klausimas – ar rauga laikant saldytuve (supyliau i stiklaini) reikia uzdengti?
Išbandžiau, taip viliojančiai atrodė, bet ir man tešla nesigavo 🙁
skystoka ir kimbanti prie rankų, tai net nesuprantu kas ne taip
Sveiki,
koks turėtų būti kremas (LT atitikmuo) saldžiųjų scones ? Vien tik grietinėlė, ar ją dar su kuo nors maišyti?
koks turėtų būti kremas (LT atitikmuo) saldžiųjų scones? Vien tik grietinėlė, ar ją dar su kuo nors maišyti? Ačiū
Beata, čia paprastas apvalus moliūgas ar butternut squash?