Spausdinti

 

 

Mišrainė su grikiais ir fetos sūriu

0
komentarai
8
Porcijos
4 asm.

Salotoms:

100 g virtų grikių
3–4 virtų burokėlių
100 g fetos sūrio
saujos saulėje džiovintų pomidorų
saujelės alyvuogių
1 agurko

Padažui:

2 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
žiupsnelio džiovintų raudonėlių
šaukštelio skysto medaus
žiupsnelio druskos
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Į indo dugną klokite pasūdytame vandenyje išvirtų ir šaltu vandeniu perlietų grikių sluoksnį.

2

 Smulkiai supjaustykite virtus burokėlius ir suberkite juos ant grikių, juos užklokite kubeliais smulkintu fetos sūriu, smulkiai supjaustytais saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis. Alyvuogių galite ir nesmulkinti.

3

Vainikuokite nuluptu ir kubeliais supjaustytu agurku.

4

 Gerai suplakite padažą ir užpilkite juo mišrainę prieš valgydami.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Laba diena,
    Paprasysiu pagalbos 🙂 kokia feta perkate? niekaip neatrandu tobulos 🙁 o Jusu nuotraukoje atrodo labai skani 🙂 Aciu

Rašyti komentarą