Spausdinti

Šis receptas toks geras, kad norisi kartoti ir kartoti!! Pamačiau kažkada pas vieną amerikietę šitą MILŽINIŠKĄ KESADILIJĄ ir nusprendžiau išbandyti – toks GERULIS receptas! Nesvarbu, ar norite pamaitinti didesnę, ar mažesnę kompaniją – tikrai verta išbandyti. Ir, žinoma, „Santa Maria” Tex Mex linijos produktų visada turiu tiek spintelėse, tiek šaldytuve. Tai viskas užtrunka tik kelias akimirkas!

Ir mėsos, ir ankštinių, ir daržovių pilnas šis patiekalas, o jei norite vegetariško varianto – tiesiog vietoj mėsos naudokite moliūgą

Milžiniška kesadilija su jautiena ir pupelėmis

1
komentarai
0
Porcijos
6 asm.

Reikės:

600 g maltos jautienos
600–800 g virtų ankštinių (aš naudojau juodas ir raudonas pupeles, jau virtas konservuotas)
400 g trintų pomidorų (iš skardinės)
1 pakelis SANTA MARIA Taco prieskonių (galima ir daugiau, jei mėgstate ryškesnį skonį)
1 svogūnas
2 raudonos paprikos
aliejaus kepimui ir tepimui
200 g tarkuoto fermentinio sūrio
8 didelės SANTA MARIA tortilijos (kiek jų sunaudosite priklauso nuo kepimo formos dydžio; aš naudojau standartinę orkaitės skardą)
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Pradedame nuo mėsos – pakepiname svogūną, mėsą, beriam SANTA MARIA prieskonius, dedame pjaustytas paprikas ir pupeles. Patroškiname apie 20 minučių, kad drėgmės perteklius išgaruotų.

 

2

Skardą ištepame su aliejumi, dedame SANTA MARIA dideles tortilijas, kad beveik užsidengtų dugnas.

3

Pabarstome sūriu, dedame truputį pravėsusio mėsos įdaro, vėl beriam sūrio, uždengiame dviem tortilijomis ir užspaudžiame kraštus.

Reklama
41011
4

Patepame su aliejumi, uždedame dar vieną skardą ant viršaus, kad prispaustume, ir kepame apie 20 min karštoje orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C.

5

Valgome su SANTA MARIA Salsa ir, jei norite, dar papildomai papuošiam natūraliu jogurtu su žolelėmis ir citrinų sultimis.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą