Jau antradienį Užgavėnės! Pasiraitojame rankoves ir pradedam minkyti minkštutėlę mielinę tešlą su daug sviesto ir kiaušinių. Ji puikiai iškyla ir virsta dangišku, gardžiai kvepiančiu spurgos debesėliu, kurio viduje plikytas kremas…. Nors aišku, galima ir uogienę į vidų dėti.
Plikytas kremas:
Kiek sviesto reikėtų dėti į plikytą kremą? Recepte nurodyta jį įmaišyti, bet kiekis nėra aiškus 🙂
Kiek sveisto reikia plikytam kremui?
O jei kombaino neturiu, tai maišymo eiga ta pati lieka?
Prie kremo gaminimo rašėte, jog paskitiniu punktu reikia sudėti sviestą, tik nepažymėta kiek ..
Kremas gan lengvai paruosiamas. Ar jis savo konsistencija butu tinkamas tortui, pvz.Napoleonui pertepti?
Sveiki,
kiek laiko reikėtų kildinti kambario temperatūroje?