Spausdinti

Smagi ir skani iš Meksikos importuota idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Daug spalvų ir kūrybos, o darbo virtuvėje visai nedaug. Svarbiausia čia įsigykite reikiamus ingredientus: Santa Maria tortilijų teisingą kiekį apskaičiuokite, rekomenduoju ir Santa Maria Meksikietiškų vištienos prieskonių į pirkinių krepšelį įsimest, nes jei jau Meksika – tai Meksika iki galo tegul būna, su kalendra, aitriosiomis paprikomis, kuminu, svogūnu ir česnaku. Visa tai telpa šiame prieskonių mišinyje. Toliau jau seka jūsų mėgstamos daržovės ir pagardai.

Meksikietiškos tortilijos

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.
Gaminimo laikas
20 min.
Kepimo, virimo laikas
20 min.

Tortilijoms

600 g viščiukų šlaunelių mėsos be odos
2 šaukštų Santa Maria meksikietiškų vištienos prieskonių
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
1 pakuotės Santa Maria tortilijų
1 romaninės salotos
2-3 prinokusių avokadų

Salsai

2 saujų vyšninių pomidoriukų
1 nedidelio raudonojo svogūno
2 kupinų šaukštų konservuotų kukurūzų
nedidelės saujos šviežios kalendros
šviežaus čili pipiro
ketvirčio šaukštelio malto kumino
laimo
druskos, pipirų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

Tortilijos

1

Pirmiausia pamarinuojame vištieną. Vištos šlauneles pašlakstome alyvuogių aliejumi, dosniai įtriname Santa Maria Meksikietiškais prieskoniais ir atidedame į šalį. Kepti patarčiau jau atvykus svečiams, nes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje vištienai iškepti pakaks 20 minučių.

Salsa

1

Susmulkiname pomidorus, svogūną, čili pipirą ir saują šviežios kalendros, į mišinį suberiame konservuotus kukurūzus. Pagardiname viską maltu kuminu, druska ir grūstais Santa Maria juodaisiais pipirais  bei laimo sultimis.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą