Smagi ir skani iš Meksikos importuota idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Daug spalvų ir kūrybos, o darbo virtuvėje visai nedaug. Svarbiausia čia įsigykite reikiamus ingredientus: Santa Maria tortilijų teisingą kiekį apskaičiuokite, rekomenduoju ir Santa Maria Meksikietiškų vištienos prieskonių į pirkinių krepšelį įsimest, nes jei jau Meksika – tai Meksika iki galo tegul būna, su kalendra, aitriosiomis paprikomis, kuminu, svogūnu ir česnaku. Visa tai telpa šiame prieskonių mišinyje. Toliau jau seka jūsų mėgstamos daržovės ir pagardai.
Meksikietiškos tortilijos
Tortilijoms
Salsai
Gaminimas
Tortilijos
Pirmiausia pamarinuojame vištieną. Vištos šlauneles pašlakstome alyvuogių aliejumi, dosniai įtriname Santa Maria Meksikietiškais prieskoniais ir atidedame į šalį. Kepti patarčiau jau atvykus svečiams, nes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje vištienai iškepti pakaks 20 minučių.
Salsa
Susmulkiname pomidorus, svogūną, čili pipirą ir saują šviežios kalendros, į mišinį suberiame konservuotus kukurūzus. Pagardiname viską maltu kuminu, druska ir grūstais Santa Maria juodaisiais pipirais bei laimo sultimis.