Ruošiame kiaulienos kumpį:
Gaminame salotas:
Gaminame padažą salotoms:
Ant blynelio dedame kelis gabaliukus kiaulienos, šaukštą kopūsto salotų ir skanaujame!
man pvz. kuminas yra aitraus skonio, bet ne aštraus…
na, miela Beata, skubu į pagalbą dėl semantikos 😉 kaip rašoma DLKŽ, aštr‖ùs –
(2 reikšmė) stipriai veikiantis jutimo organus (A. balsas (šaižus). A. kvapas. A. šaltis. ~i̇̀ rūgštis. ), aitrus – (1 reikšmė) gaižus, kartus, gailus (Šaltekšnio uogos ai̇̃trios).
Vita
na, miela Beata, skubu į pagalbą dėl semantikos 😉 kaip rašoma DLKŽ, aštr‖ùs – (2 reikšmė) stipriai veikiantis jutimo organus (A. balsas (šaižus). A. kvapas. A. šaltis. ~i̇̀ rūgštis. ), aitrus – (1 reikšmė) gaižus, kartus, gailus (Šaltekšnio uogos ai̇̃trios).
Vita
Man regis, gaminat patekalus labai painiojamas „aitrus“ ir „astrus“ skoniai… megstu astriai, bet aitriai – ne. tai du skirtingi dalykai. o daugelyje pateikalu tie skoniai painiojami… ir nezinau, ar mane apgauna skoniu receptoriai, ar tikrai nezinau, kokie ingredientai,..prieskonines darzoves prisikriamos kokiam skoniui.nenoriu nieko kritikuoti, stebiu su malonumu visas Beatos vedamas laidas, tik noreciau padaryti tvarka savo pomegiu pasauly…“ koks“ prieskonis lemia „ka“…as butnt apie „aitruma“ ir“astruma“.aciu.