8241
Beatos virtuvė

Lašišos vėrinėliai/kebabai/kepsneliai pagal ponią Laurą

(1)

Tikrai labai skanu ir daržovių daug, taigi labai sveika ir tiems vegetarams, kurie į žuvį nespjauna, patiks…

Reikės:
  • 400 g lašišos filė be odos
  • 2 šaukštų majonezo
  • 2 šaukštų grietinės
  • 1 nedidelės citrinos sulčių
  • 1 arbatinio šaukštelio džiovintų mėtų
  • 0.5 šaukštelio džiovinto čiobrelio
  • 0.5 šaukštelio džiovinto baziliko
  • pipirų ir druskos (nepagailime druskos)
  • 2 nedidelių cukinijų
  • 1 didelio raudono saldaus pipiro
  • 1 didelio svogūno, kurį reikia padalinti į keturias skilteles ir išskirstyti lapeliais
  • Kelių gabalėlių brokolio

Kaip paruošti:
1. Lašišą supjaustome gabaliukais, kaip šašlykui (priklauso nuo jūsų iešmų pobūdžio, bet čia dideli šašlykų iešmai nelabai tiks, reikia plonesnių).
2. Cukinijas supjaustome maždaug 2 cm riekelėmis ir jas per pusę, pipirą – kvadratais ir svogūną ketvirčiuoti, išdalinti lapeliais.
3. Viską užpilame prieskoniais, citrinos sultimis, majonezu, grietine ir viską atsargiai sumaišome. Paliekame pasimarinuoti kelias valandas.
4. Tada sumauname ant iešmelių, suvyniojame iešmelius į foliją ir kepame ant grotelių arba orkaitėje. Aš karštoje orkaitėje kepiau 20 minučių (apie 190 C-200 C).
Tik jei kepsite orkaitėje, tai reikia dar apačioje indą padėti, nes gali išbėgti šiek tiek sulčių.
Valgyti išvyniojus iš folijos.
Bravo, Laura!

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. NERINGA parašė:

    Labai labai puikus receptas!ne viena karta isbandytas,visu ragavusiu be galo be krasto isgirtas!

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.