Spausdinti
Porcijos
8 asm.
Kepimo, virimo laikas
40 min.

Įdarui:

700 g maltos mėsos
1 poro
100 g petražolių
200 g špinatų
0,5 pekininio kopūsto
0,5 šaukštelio druskos
1,5 šaukštelio šviesaus sojų padažo
0,5 šaukštelio juodųjų pipirų
aliejaus koldūnams patepti

Tešlai:

1 kg miltų
1,5 stiklinės šalto vandens
1 šaukštelio druskos
miltų kočioti
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Iš miltų, vandens ir druskos suminkome tešlą ir leidžiame jai išbrinkti šaldytuve mažiausiai 3–4 valandas.

2

Ruošiame įdarą. Smulkiai supjaustome pekininį kopūstą, beriame į dubenį, pasūdome ir sumaigome rankomis.

3

Porą, špinatus, petražoles supjaustome kuo smulkiau.

4

Į dubenį dedame maltą mėsą, beriame daržoves, supilame ir skystį, kuris išsiskirs nuo pekininio kopūsto, beriame pipirus, pilame sojų padažą ir išmaišome.

5

Tešlą iškočiojame kuo ploniau. Bus lengviau tai padaryti, jei vartosite daug miltų.

6

Formuojame/lipdome koldūnus.

7

Koldūnus verdame garuose, patepę aliejumi, 35–40 minučių.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. kaip virti garuose,Beata? Laidoje virete bambukiniame puode, o jei tokio neturi tai kokia iseitis?

  2. Laba ryta! 🙂 mano vyras yra tikras koldunu monstras (geraja prasme), tai sugalvojau ji savaitgali palepinti siais skanukais. tik iskilo klausimas del pekino kopusto. Ar naudojote ta, kuri pas mus „perkrikstijo”, ar tikraji (pak choi)? jei pastaraji, tai kur Lietuvoje galima jo rasti? laukiu atsakymo 🙂

  3. As kiniskus koldunus o gal jau japoniskus 🙂 isrikiuoju keptuvej su trupuciu aliejaus, trumpai palieku ant karstos virykles, kai apkepa apacia pilu puse puodelio vandens ir uzdengiu dangciu 19min ant mazos ugnies.

Rašyti komentarą