8241
Beatos virtuvė

Kiniški koldūnai

(11)

Išeis tikrai nemažai - 7 valgytojai pasisotins tikrai.

Reikės:
  • Įdarui:
  • 700 g maltos mėsos
  • 1 poro
  • 100 g petražolių
  • 200 g špinatų
  • 0,5 pekininio kopūsto
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • 1,5 šaukštelio šviesaus sojų padažo
  • 0,5 šaukštelio juodųjų pipirų
  • aliejaus koldūnams patepti
  • Tešlai:
  • 1 kg miltų
  • 1,5 stiklinės šalto vandens
  • 1 šaukštelio druskos
  • miltų kočioti

1. Iš miltų, vandens ir druskos suminkome tešlą ir leidžiame jai išbrinkti šaldytuve mažiausiai 3–4 valandas.

2. Ruošiame įdarą. Smulkiai supjaustome pekininį kopūstą, beriame į dubenį, pasūdome ir sumaigome rankomis.

3. Porą, špinatus, petražoles supjaustome kuo smulkiau.

4. Į dubenį dedame maltą mėsą, beriame daržoves, supilame ir skystį, kuris išsiskirs nuo pekininio kopūsto, beriame pipirus, pilame sojų padažą ir išmaišome.

5. Tešlą iškočiojame kuo ploniau. Bus lengviau tai padaryti, jei vartosite daug miltų.

6. Formuojame/lipdome koldūnus.

7. Koldūnus verdame garuose, patepę aliejumi, 35–40 minučių.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,20 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (11)
Komentarai
  1. Roberta parašė:

    mmm kaip skaniai atrodo!

  2. Ruta parašė:

    kaip virti garuose,Beata? Laidoje virete bambukiniame puode, o jei tokio neturi tai kokia iseitis?

    • Beata Nicholson parašė:

      Jei nėra bambukinio puodo yra kiti būdai išvirti garuose, net ir paprastam sietelyje metaliniame…yra tokie metaliniai sieteliai Ikea, kurie isideda i puoda kur yra siek tike vandens…Galimybiu tikrai yra galima ir paprastam garu puode virti, svarbu tik padeti sviestinio popieriaus arba medvilnes gabaliuka suvilgyta aliejum kad neprisviltu

  3. Laura parašė:

    Laba ryta! 🙂 mano vyras yra tikras koldunu monstras (geraja prasme), tai sugalvojau ji savaitgali palepinti siais skanukais. tik iskilo klausimas del pekino kopusto. Ar naudojote ta, kuri pas mus „perkrikstijo“, ar tikraji (pak choi)? jei pastaraji, tai kur Lietuvoje galima jo rasti? laukiu atsakymo 🙂

  4. Erika parašė:

    Pak choi yra Rimi pirkti 🙂

  5. Daiva parašė:

    O koks padažas prie koldūnų. Gal yra ir jo receptas .Ačiū

  6. Dovile parašė:

    As kiniskus koldunus o gal jau japoniskus 🙂 isrikiuoju keptuvej su trupuciu aliejaus, trumpai palieku ant karstos virykles, kai apkepa apacia pilu puse puodelio vandens ir uzdengiu dangciu 19min ant mazos ugnies.

  7. Dovile parašė:

    Sorry 10min.

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.