Orkaitėje keptos kriaušės su medumi ir cinamonu stebuklingai karamelizuojasi. Prie jų – stipraus skonio Vilkyškių pieninės „Jubiliejinis” sūris ir ryškiasplavis rūgštus granatas – išskirtinio, ne tik vaizdo, bet ir skonio derinys.
Labai skanios salotos, ačiū už receptą! Užpilui dėjau balzamiko padažą, truputį citrinos sulčių vietoje acto, nes acto nemėgstu. Visa kita pagal receptą. Skoniai puikiai dera!
Beata,
niekomet nenaudojau balzamiko acto, ar verta ji isigyti? Kur ji galima panaudoti?
išbandžiau salotas, o kadangi granatos ne taip lengvai kramtosi jas pakeičiau džiovintomis spanguolėmis, super gavosi. DĖKUI. Manau pakartosiu jas dažniau
O kas tai balzaminio acto kremas? Tai ne įprastas balzaminis actas?