Gaminame:
Šparagai yra skanūs jei auginami natūraliai be trąšų, ir atvežti ne iš Čilės ar Peru. Siūlome paragauti mūsų ūkio ekologiškai augintų lietuviškų šparagų +370 679 12900, monika.greenland@gmail.com
O man labai skanu!
O man labai skanu!
paruošti pagal šį receptą – nerealūs!!!
As didele sparagu gerbeja, man taip skanu!!! bandysiu si recepta;]
Fantastiskas receptas!
Duodu 9,5 balo, nes desimtukui pati sugadinau gal padaugindama aliejaus, tas patezimas jautes vos vos.
Fetos neturejau, tad ja pakeiciau tarkuota italiska Cacioricotta- tiko idealiai.
Aciu uz recepta!
Nematau nuotraukoje to svoguno… (neaisku kokiose temperaturose kepti tiek sparagus tiek svoguna ir kiek minuciu svogunus kepti nes per stikla nematau ar suminkstejo 🙂
Tu gal net nepradek ju gaminti. Nes klausimai asiliski. Daugeli dalyku turi nujausti jeigu turi bent elementaru supratima ka reikia veikti virtuveje.
Ačiū už receptą, Beata, labai skaniai pavalgėme! 🙂
Pirmą kartą ragavau pagal šį receptą tik be citrinos, nes neturėjau. Pripažinsiu, kad naujas atradimas mano virtuvėje 🙂 SUPER!
Nepatiko. 🙁 ir aliejaus dejau tiksliai bet jo per daug.
o kam kepti sparagus aliejuje, riebalai tik. fuuu.. visada juos kepinu be aliejaus gerai ikaitintoje keptuveje po 2-3 min is kiekvievos puses, jie tada man paskleidzia arachisini kvapa..kai jau baigia kepti uztarkuoju cedro ()ar kitokio kietesnio)surio ir dar kokiu zalumynu pribarstau, man patinka provanso zalumynai… ir skanaus;
Aciu miela Beata,superinis receptas,tik gaila vaikai nedrįso paragauti žaliu uodegų,bet nenuleisiu ranku,bandysiu dar ir dar…
O as darau taip: nuskabau žvynelius,nulaužiu sumedėjusę dalį. Tada ant sviesto keptuvėje apkepu,pabarstau truputį druskytės ,pipirų ir pašlakstau citrinos sultimis. Išsiverdu bolivinės balandos košę ir valgau. Skanu ŽIAURIAI
Fantastika! Labai skanu! :}
Nesupratau?
Nulaužti sumedėjusias dalis ir dėti į dubenį???
Kepti tas sumedėjusias dalis?
Jos gi ir liks sumedėję
Jei būčiau naujokė virtuvėje taip ir padaryčiau ir tikrai sakyčiau, kad neskanus patiekalas.
Išbandžiau 🙂 tik kepiau ant ghee sviesto ir daugiau nebepyliau aliejaus, nes atrodė, kad tos drėgmės ir taip užtenka 🙂 Tikrai skanus variantas 🙂 manau dar kartosiu 🙂
Siaubingai neskanios daržovės:D
Pusmetį dairiaus kol atpigs ir geriau būtų neatpigę:D