Vasarą taip norisi lengvumo – plazdančios suknelės, gaivaus jūros vėjo gūsio ir… maisto, kurio pavalgius nesinorėtų susmukti fotelyje ir užsnūsti. Šis desertas ir yra skirtas pasilepinti vasarą – tai lengvesnė panakota, didžiąją dalį grietinėlės joje pakeičia visų mūsų mėgstamas kefyras.
Šiam receptui rinkomės lengvesnį, 2,5 proc. riebumo „Dvaro“ kefyrą, nes jo skonis švelnesnis ir labiau tinka desertams. O „Dvaro“ grietinėlės tikriausiai atskirai pristatyti nereikia – ją lengva išplakti, ji yra malonaus, natūraliai saldaus skonio. Neįmantrus gaivus vasaros desertas, kurį nesunkiai pasigamins net vaikai.
Gaminame:
Patarimas:
Panakotą iškart supilstykite į indelius, kuriuose ir patieksite.