Prašom, štai jums tikras namų virtuvės hitas – vištienos kepsniai su kopūstų salotom. Taip skanu…
Pagaliau ir mano vaikai nesiskundė, kad ką čia, mama, prisigalvoji… Pagaliau normalus maistas…
O tai būtų vištienos kepsneliai pamarinuoti „Dvaro“ kefyre ir patiekti su kopūstų salotomis, gardintomis pačiu skaniausiu grietinės padažu pasaulyje.
Aš, aišku, kad darau viską tą pačia dieną – jokių ilgalaikių marinavimų.
Štai ir visa paslaptis – norit, kad vaikai valgytų vištienos krūtinėlę, pamirkykit ją „Dvaro“ kefyre prieš tai. Minkštutėlė, tirpstanti burnoje vištiena.
Gaminame:
O jei tą patį viską kept ne keptuvėje ar orkaitėje – išeitų taip pat skaniai?
Atrodo labai skaniai. Gal galite parašyti salotų receptą?
Sveiki, jei kepti orkaiteje, tai kokioje temperaturoje, kiek laiko ir ant kokios programos? Ar reiketu apversti ir nepagaileti aliejaus?
Puikūs kepsneliai, visad pamalonina gomurį 🙂
Labai skanūs kepsneliai! Mėsytė minkštutėlė ir nesausa.