Spausdinti

Sausainiai minkšti ir skanūs, mano Izabelės sugalvoti ir labai mėgstami. Lengvai pagaminami su vaikais, viens du ir baigta – smagumas!!!

Įžanga apie receptą čia. Sausainiai minkšti ir skanūs, mano Izabelės sugalvoti ir labai mėgstami. Lengvai pagaminami su vaikais, viens du ir baigta – smagumas!!!

photo 3-11

 

Izabelės sausainiai geri

0
komentarai
7
Porcijos
6 asm.
Kepimo, virimo laikas
20 min.

Reikės:

100 g sviesto
120 g farino arba rudo mascovado cukraus (jei near, tiks ir baltas)
120 g kvietinių miltų
4 šaukštai avižinių dribsnių
100 g riešutų sviesto
1- 2 šaukštelių cinamono
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Sviestą, kiaušinį ir cukrų suberiame į vieną dubenį ir išsukam su šaukštu gerai, kad būtų vientisa masė.

2

Tada įsukam riešutų sviestą (naudojome ‘RŪTA’ riešutų sviestą) ir beriam miltus su avižiniais dribsniais bei cinamonu.

3

Tešla minkšta, bet rankomis suformuojame kamuoliukus.

4

Dedam ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepam 190C apie 15-20 minučių.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Beata, turite nuostabią padėjėją virtuvėje! Labai graži mergaitė ir matosi – puiki šeimininkė… 🙂
    Izabele, būtinai išbandysim Tavo sausainius. 🙂
    Sėkmės 🙂

  2. Ar aš vienintelė pastebėjau, kad ingredientuose kiaušinis nepaminėtas, o darbo eigoje paminėtas?:) Reikia to kiaušinuko ar ne?

Rašyti komentarą