8241
Beatos virtuvė

Imbierinė eglutė

(0)

Imbierinė eglutė - gamyba ir statymas- tikras džiaugsmas su vaikais.

Reikės:
  • 5 kiaušinių
  • 400 g ‘Dansukker’ auksaspalvio sirupo
  • 150 g sviesto, ištirpinto
  • 2 šaukštelių malto imbiero
  • 0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų
  • 1 šaukštelio cinamono
  • 0,5 šaukštelio muskato
  • 1 citrinos žievelės
  • 1 apelsino žievelės
  • 400 g kvietinių miltų
  • 2 šaukštelių kepimo miltelių
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • Puošimui:
  • 0,5 citrinos sulčių
  • cukraus pudros
  • pabarstukų

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.