8241
Beatos virtuvė

Įdaryti kiaušiniai – Mimoza

(3)
Reikės:
  • 6 (ar kiek turite) kietai virtų kiaušinių
  • 2 šaukštų majonezo
  • Saujelės ridikėlių daigų
  • Žiupsnelio (ant peilio galo) ciberžolės ir maltos saldžiosios paprikos
  • Druskos, juodųjų pipirų

Gaminame:

  1. Kiaušinius išilgai perpjauname pusiau ir atsargiai išimame trynius.
  2. Trynius pertriname per sietelį. Ridikėlių daigus susmulkiname peiliu ir beriame prie trynių.
  3. Į trynių masę beriame prieskonius (ciberžolę, saldžiąją papriką, druskos, juodųjų pipirų) ir sumaišome su majonezu. Masė turi būti kremo konsistencijos, tad jei ji atrodo per tiršta, įdėkite dar šiek tiek majonezo. Paragaukite, ar užtenka prieskonių.
  4. Gautą kremą galime tiesiog arbatiniu šaukšteliu sudėti į baltymus arba tai padaryti pasinaudodami konditeriniu švirkštu – išspausti gėlytes ar kitus raštus.
  5. Prieš patiekiant, įdarytus kiaušinius galite pabarstyti smulkintais ridikėlių daigais.
Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (3)
Komentarai
  1. sveika, Beata parašė:

    su Velykomis, aš vakar pasigaminau tik bliūdą varškės kremo, kurį galima visur tepti ir vieną valgyti… ir dar bandžiau vyno-sulčių želės drebučius, bet, deja, nesustingo, jau užmiršusi, kaip su želatina dirbti reikia.. kiaušinius nudažiau jau vakar, gavosi įdomiai, manau, visai neblogai (rudi-lukštų ir violetiniai-juodi)…

  2. Mona parašė:

    O gal bandėte gaminti be ridikėlių daigų? Ar gautųsi? 🙂 Ar juos būtų imanoma pakeisti kuo kitu?

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-virtuve-300x250.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/baneris-BV-rekomend-arvi-300x250.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.