8241
Beatos virtuvė

Gurmanų kakava the Best

(3)
Reikės:
  • 2 šaukštų kakavos 99%
  • 2 šaukštelių beržų ar rudojo cukraus
  • 4 šaukštų kavos
  • 200 ml pieno
  • 200-250 ml karšto vandens
  • žiupsnio druskos
  • naminio vanilės ekstrakto pasirinktinai

Taigi, viskas labai paprasta. Vandenį užsiverdam, pasidarom kavos arba gal likę nuo ryto. Tada imam tą kavą. Užsikaičiam pieną taip pat, kad pašiltų.

Sumaišome puodelyje kakavą su cukrumi, druska ir keliais šaukštais pieno. Gerai išmaišome, supilame kavą, karštą vandenį,šiltą pieną, šliūkštelime vanilės ekstraktą ir gerai išmaišome. O dabar jau viskas, tik mėgautis lieka ir pasinerti į akimirką…

IMG_9757

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Paula parašė:

    gaminuosi ir as karsta sokolada su beatos kakava! Dedu tik piena ir sauksteli curkraus + 2 saukstelius kakavos – kaip skanu!!! mmmm

    su sventem! <3 http://enjoybypaula.wordpress.com

  2. Gustė parašė:

    Tavo kakava atrodo labai skaniai,bet keistai atrodo,kad į kakava reikia dėti druskos.

  3. Gustė parašė:

    Būtinai pasigaminsiu kai galėsiu.Gali mania pamatyti per facebook.Kai aš darysiu kakava

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_banner_vasara_300x250_2_01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.