Taigi, viskas labai paprasta. Vandenį užsiverdam, pasidarom kavos arba gal likę nuo ryto. Tada imam tą kavą. Užsikaičiam pieną taip pat, kad pašiltų.
Sumaišome puodelyje kakavą su cukrumi, druska ir keliais šaukštais pieno. Gerai išmaišome, supilame kavą, karštą vandenį,šiltą pieną, šliūkštelime vanilės ekstraktą ir gerai išmaišome. O dabar jau viskas, tik mėgautis lieka ir pasinerti į akimirką…
Tavo kakava atrodo labai skaniai,bet keistai atrodo,kad į kakava reikia dėti druskos.
Būtinai pasigaminsiu kai galėsiu.Gali mania pamatyti per facebook.Kai aš darysiu kakava
gaminuosi ir as karsta sokolada su beatos kakava! Dedu tik piena ir sauksteli curkraus + 2 saukstelius kakavos – kaip skanu!!! mmmm
su sventem! <3 http://enjoybypaula.wordpress.com