Greita vištiena kiniškai

Reikės:
Gaminimas
Imbierą nulupame ir supjaustome labai plonais šiaudeliais, česnaką susmulkiname.
Morką ir agurkus supjaustome stambesnėmis pailgomis juostelėmis.
Vištieną supjaustome juostelėmis.
Keptuvėje įkaitiname aliejus. Apkepame vištieną, tuomet česnaką ir imbierą, pilame porą šaukštų sojų padažo.
Kai vištiena jau beveik iškepusi, beriame į keptuvę riešutus ir daržoves. Pakepame tik porą minučių ir pilame porą šaukštų saldžiarūgščio padažo, gerai permaišome, ir patiekalas paruoštas.
Labai skani vištiena gaunasi.
O kaip dėl to saldžiarūgščio padažo vištienai? Kas jis toks?
To padazo yra pirkti visose parduotuvese, http://trialx.com/g/Sweet_Chili_Sauce-2.jpg atrodo dauguma panasiai 🙂
Yra pirkti parduotuvese prie padazu toks nedidukas stiklainiukas uzrasyta saldziarugstis padazas vistienai:)
Ne sweet chili padazo cia reikia, o spec vistienai saldziarugscio, nes jo sudety jau yra ananasu, darzoviu ivairiu:)
o koks agurkelis sviezias ar marinuotas?
As vakar jau 4 karta dariau,tiesa nedejau imbiero ir sezamo seklu aliejaus ,bet skonis visvien fantastiskas,o ir pagaminama labai greitai.Tik soju padazo naudoju turbut trigubai daugiau 🙂
Sveiki Beata . Vakr gaminau šią vištieną ir buvo labai skanu ( bus dar skanu 2 dienas darbo pietums) 🙂 Ačiū
Aš vietoj riešutų įdėjau sezamo sėklų – man asmeniškai taip dar skaniau. Ačiū tau, Beata, už paprastąi ir greitai paruošiamą tokią skanią vištieną, kurią valgo net ir mano vaikai 🙂
Puikus receptas ! Labai ačiū !!
super receptas:) Jau nepirmą kartą gaminu skonis tobulas!:) labai paprasta pagaminti.