Spausdinti

Greita vištiena kiniškai

0
komentarai
13
Porcijos
4 asm.
Kepimo, virimo laikas
15 min.

Reikės:

2 cm ilgio imbiero šaknies
1 morkos
2 nedidelių agurkėlių
1 skiltelės česnako
ryšelio laiškinių svogūnų
saujos žemės riešutų
2 šaukštų saldžiarūgščio padažo vištienai
1 vištienos krūtinėlės
šaukšto aliejaus kepti
šaukštelio keptų sezamų aliejaus
2 šaukštų sojų padažo
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Imbierą nulupame ir supjaustome labai plonais šiaudeliais, česnaką susmulkiname.

2

Morką ir agurkus supjaustome stambesnėmis pailgomis juostelėmis.

3

Vištieną supjaustome juostelėmis.

Reklama
41011
4

Keptuvėje įkaitiname aliejus. Apkepame vištieną, tuomet česnaką ir imbierą, pilame porą šaukštų sojų padažo.

5

Kai vištiena jau beveik iškepusi, beriame į keptuvę riešutus ir daržoves. Pakepame tik porą minučių ir pilame porą šaukštų saldžiarūgščio padažo, gerai permaišome, ir patiekalas paruoštas.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Yra pirkti parduotuvese prie padazu toks nedidukas stiklainiukas uzrasyta saldziarugstis padazas vistienai:)

  2. Ne sweet chili padazo cia reikia, o spec vistienai saldziarugscio, nes jo sudety jau yra ananasu, darzoviu ivairiu:)

  3. As vakar jau 4 karta dariau,tiesa nedejau imbiero ir sezamo seklu aliejaus ,bet skonis visvien fantastiskas,o ir pagaminama labai greitai.Tik soju padazo naudoju turbut trigubai daugiau 🙂

  4. Sveiki Beata . Vakr gaminau šią vištieną ir buvo labai skanu ( bus dar skanu 2 dienas darbo pietums) 🙂 Ačiū

  5. Aš vietoj riešutų įdėjau sezamo sėklų – man asmeniškai taip dar skaniau. Ačiū tau, Beata, už paprastąi ir greitai paruošiamą tokią skanią vištieną, kurią valgo net ir mano vaikai 🙂

Rašyti komentarą