8241
Beatos virtuvė

Greita lazanija

(32)

Ypatingai skani ir pagaminama per 15 minučių!

Reikės:
  • 1 svogūno
  • 400 g maltos kiaulienos ir jautienos
  • 1 didelės morkos
  • ½ cukinijos
  • druskos, pipirų
  • 1 stiklainio ‘Tikras Italas” padažo ‘Beatos Virtuvė’
  • lazanijos lakštų
  • Baltam padažui reikės:
  • 25 g sviesto
  • 1 šaukšto kvietinių miltų
  • 350 ml pieno
  • žiupsnio druskos
  • 100 g tarkuoto kietojo sūrio

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (33 balsai, vidurkis: 3.52 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (32)
Komentarai
  1. grazina parašė:

    o kur galima isgyti padazo?:)

  2. juste parašė:

    Puikus receptas! Padaziukas tikrai pagreitina procesa. Aciu!

  3. Gerda parašė:

    Labai skanu ir greita! Aciu!!

  4. ramune parašė:

    Kiek lakstu siai formai sunaudoti? Man gavosi per sausa,ko gero perdaug lakstu dejau?

  5. leja parašė:

    o jeigu deciau kazkoki kita padaza ar iseitu skani lazanija?

  6. RUTA parašė:

    beata labai skani lazanija isejo

  7. Irma parašė:

    Labai aciu uz recepta! labai skanu ir greita! :))

  8. Mi parašė:

    Miela Beata, kiek žmonių iš tiek galėčiau pamaitinti?

  9. martyna parašė:

    Vyras visu pirma iki paskutinio gabaliuko viska suvalge, o pavalges stipriai pabuciavo:) na vadinasi receptas perfekto!!! Aciu smagu skanu ir greita 🙂

  10. Virgutė parašė:

    Norėčiau, Beata, tavęs paklausti, o ar pagal tokį rceptą galima gaminti ne su makaronų lakštais, o su vamzdeliais?:) ir kaip tai reikėtų pagaminti?

    • Beata Nicholson parašė:

      na galima iš dalies, tik tada padažą ne tokį skystą pasidaryti, o tada tiesiog į vamzdelius sudėkite padažą ar šaukštu mažu ar konditeriniu švirkštu..

  11. Ilona parašė:

    labai gaila, bet nei vienoje naršykle negaliu peržiūėrti video

  12. rokas parašė:

    bandziau su darzo choro padazu ir isejo labai skaniai.

  13. Ausra parašė:

    labai skaniai gavosi, bet kazkodel balto padazo suris issilyde nevienodai, gumuliukais, ka darau ne taip? suris puskietis buvo naudojamas

    • Beata Nicholson parašė:

      Manau viską jūs gerai darėte, o kaitra per didelė buvo ir sušoko į gumuliukus, kitą kartą geriau išmaišykite šluotele.

      • Rolandas parašė:

        As tai baltam padazui ismaisyti mikseri naudoju, i puoda istatau ant virykles, biski pasitasko, bet labai gerai ismaiso, nes kitaip lengvai i gumuliukus gali susokti. tiek kaitra maza kad butu,tiek piena po biski pilti..

  14. Gabrielė parašė:

    Gaila kad nebėra padažo „maximose“ karta paragavome, negalim sustot pirkę, superinis!! Mano favoritas butent tikras italas-tinka bene visur!!! Superinis

  15. rita parašė:

    Labai labai skaniai gavosi, dekui uz recepta 🙂 tik vietoj pieno grietinele dejau, tai pasaka :))

  16. Sonata parašė:

    O jei esam Londone,ta vietoj tikras italas padazo ka galima deti?

    • Laura parašė:

      Sonata, as asmeniskai naudojus ne karta Felix padaza, ten yra keliu rusiu, imu toki kur Gemüse uzrasuta- jo sudety yra pomidorai, paprika, morka ir kt. – mano skoniu labai tinkamas lazanijai!:)

  17. Vaiva parašė:

    Norėjau paklausti kiek maždaug 100 g būtų kalorijų?

  18. Ausra parašė:

    baltam padazui gaminti, i koki piena deti suri? vesesni ar jau verdanti?

  19. Rima parašė:

    Labai puikus padažas – Tikras italas, bet puiku būdavo, kai pirmose pakuotese nuo stiklainio lipdukas nusilupdavo lengvai, o dabar to nebėra ;(.

    o lazanija su juo puiki!

  20. Grazina parašė:

    Ačiū! Receptas puikus ir pažiūrėjus lengvai pakartojamas. Niekad gyvenime nebūčiau išdrįsus imtis lazanijos gamybos – kaimynė paakino.

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-virtuve-300x250.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/baneris-BV-rekomend-arvi-300x250.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.