Beata, ar butu galima naudoti vietoj zalio burokelio virta burokeli? niekada neragavau ir bijau rizikuoti su zaliu 🙂 ar kalbu apie suktinuka su lasisa kur dedi ant duonos su krienu ir majonezo padazu 🙂 labai skaniai atrodo ir noriu paruosti kuciom 🙂 aciu!
Sveiki, o kokią lašišą naudojote jūs ? Rūkytą ar šviežią ? Ir ar jei aš norėčiau pamėginti ant rukytos ar gautūsi?:)
Sveiki jau bandziau nuostabus skonis laaabai skanu:D zali burokeliai nereliai skanu nereliai visiem siulau pabandyt pas mus LT kazkodel vengiama ji valgyt zalia kitose salyse visuomet buna salotose ir tik zalias taigi kaip kad valgyt koki ridika tas pats:D labai nudziugau kai pamaciau kad ir pas mus dar toki recepta man tai liux.. kuciom patiekalas garantuotas tik va badysiu ta svediska garstyciu padaza daryt pati tikiuos pavyks:D Aciu BEATA kuciom tik is jusu tinklapio gaminsiu 😀 jau turiu keleta issirinkus ACIU geru jum svenciu!
sveiki , nebegaliu atsidaryti video , tai priminkit kiek laikoma pasudyta lasisa ?
Aciu uz idomius receptus 🙂
Aciu Beata:-) Laaaabai grazu ir be galo skanu:-)
Pas mumi Klaipėdoje žvejai sako, kad lašišą būtina sūryme laikyti dvi paras ir tik tada galima valgyti, nes tik per dvi paras žūva parazitai, kurių gali būti žalioje žuvyje.
Mieoji Beata,
Ziurejau i sito recepto video su ispustom akim ir seile rijau. Tik vienintele problema buvo: sakau na kur gi as gausiu dabar Beatos duona su seklomis Chikagoje. Nueinu i parduotuve siandien, o gi mano didziausiam siurprizui, jusu duonele puikuojasi ant lentynos. Griebiau gal kokius 6 pundelius ir laiminga dabar iki Kaledu 🙂
Beata, žiūrint laidoje kai gaminote šį patiekalą, iš pradžių išsigandau kad Jūs šiandien liūdnos nuotaikos, rimta, susikaupusi. Gal kas nutiko. Bet man palengvėjo išgirdus Jūsų klausimą „ar galiu suvalgyti?“. Šaunuolė jūsų laidos tuom ir šaunios, kad jose esate šilta, neslepiate tuometu užplūdusios emocijos ir dirbtinai jų nekuriate. Kartais pažiūriu ir jūsų pirmojo sezono laidas, jos pačios pačiausios. Sėkmės JUms, gražių švenčių ir tikiuosi šis sezonas ne paskutinis 🙂