„Fetuva” – sūrus ir sodrus, bet ne per riebus sūris, kuris puikiausiai sutaria su daržovių traškumu. Bolivinė balanda – labai švelnaus skonio augalo iš Pietų Amerikos sėkla, turinti labai daug baltymų ir naudingų mikroelementų, todėl šios salotos – maistingumo bomba. Bolivinės balandos kruopas galite pakeisti kuskusu ar net virtais grikiais. Bolivinės balandos išverda maždaug per dešimt minučių, kai nuo kruopyčių atsiskira “aureolė”. Šių kruopų būna įvairių spalvų, šviesioji rūšis pati populiariausia, jos rasite specializuotose maisto parduotuvėse.
Puikios salotos! Nuostabiai traškios. Supratau, kokia skani daržovė yra žalias burokėlis. Ir riešutai fantastiškai dera. Ačiū už tokį šaunų receptą.
Nei pridesi, nei atimsi:). suri feta, saldus burokas, citrinyte rugstelei, medutis, kad per rugstu nebutu, o riesuteliai ‘cinkeli’ duoda salotoms:). sakyciau tokios rudeniskos, sodrios salotos.
O sakykite, kiek porciju gaunasi is sio kiekio? noriu pavaisinti 7 suaugusiuosius, kiek kartu padidinti norma?
Man ir idomu kiek cia porciju gaunasi sekant si recepta…?
Isbandem si recepta. Aciu, labai skanu, sakem kartosim.
Morkas ir svogunus tarkavau, o sumaisius nusidaze morkos raudonai 🙂
Valgem su kepta vistienos krutinele… Buvo labai sotu 🙂
Labai gardzios salotos, dariau tiksliai pagal recepta, nieko netruksta, aciu 😉
O jeigu deti virta burokeli? Ar labai pasigadins?
O burokėlis turi būti virtas?