8241
Beatos virtuvė

Fetos ir ožkų pieno sūrio rutuliukai

(0)
Reikės:
  • 150 g šviežio ožkų pieno sūrio
  • 100 g kreminio fetos sūrio
  • 100 g kreminio sūrio
  • šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • saujos petražolių
  • druskos
  • saujos džiovintų spanguolių
  • saujos migdolų riekelių

Super paprastai paruošiamas, gardus pikantiško skonio užkandis. Petražolės dalijasi žiemą taip išsiilgtu gaivumu, o spanguolės paryškina skonį ir suteikia paslaptingumo. Tik būtinai pasilikite šiek tiek laiko sūriams pašaldyti. Patiekti galite su sūriais trapiais sausainiais.

Ruošiame rutuliukus: visus tris sūrius gerai išsukame dubenyje. Įberiame šviežiai maltų pipirų ir paragaujame, ar jūsų skoniui užtenka sūrumo. Sūrių mišinį kišame į šaldytuvą arba šaldiklį, jei svečiai greitai rinksis. Iš šalto sūrio bus lengviau formuoti rutuliukus. Petražoles smulkiai supjaustome, spanguoles taip pat pasmulkiname, kartu su migdolais suberiame į plokščią lėkštę.

Sūrių mišinį kabiname šaukšteliu ir formuojame rutuliukus. Juos pavoliojame lėkštėje su petražolėmis, migdolais ir spanguolėmis.

Idėja: sūrius galite maišysi su skaldytais graikiniais riešutais arba apvolioti sėklų, skaldytų riešutų mišiniu. Galite vienu metu patiekti skirtingų rutuliukų.

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.