Super paprastai paruošiamas, gardus pikantiško skonio užkandis. Petražolės dalijasi žiemą taip išsiilgtu gaivumu, o spanguolės paryškina skonį ir suteikia paslaptingumo. Tik būtinai pasilikite šiek tiek laiko sūriams pašaldyti. Patiekti galite su sūriais trapiais sausainiais.
Ruošiame rutuliukus: visus tris sūrius gerai išsukame dubenyje. Įberiame šviežiai maltų pipirų ir paragaujame, ar jūsų skoniui užtenka sūrumo. Sūrių mišinį kišame į šaldytuvą arba šaldiklį, jei svečiai greitai rinksis. Iš šalto sūrio bus lengviau formuoti rutuliukus. Petražoles smulkiai supjaustome, spanguoles taip pat pasmulkiname, kartu su migdolais suberiame į plokščią lėkštę.
Sūrių mišinį kabiname šaukšteliu ir formuojame rutuliukus. Juos pavoliojame lėkštėje su petražolėmis, migdolais ir spanguolėmis.
Idėja: sūrius galite maišysi su skaldytais graikiniais riešutais arba apvolioti sėklų, skaldytų riešutų mišiniu. Galite vienu metu patiekti skirtingų rutuliukų.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia