Spausdinti

Daržovių kesadilijos

0
komentarai
20
Porcijos
2 asm.

Reikės:

2 svogūnų
2 morkų
300 g cukinijos
1 paprikos
4 pomidorų
200 g virtų pupelių
žiupsnelio druskos
1 šaukšto kuminų
žiupsnelio džiovintų raudonėlių
2 šaukštų mėgstamo pomidorų padažo
8 tortilijų lakštų
150 g fermentinio sūrio
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname su šaukštu aliejaus.

2

Smulkiai supjaustytą morką, cukiniją ir papriką taip pat apkepiname.

3

Smulkiai supjaustome pomidorus ir sudedame į kepančias daržoves, supilame pupeles, įdedame prieskonius bei pomidorų padažą ir dar truputį patroškiname.

4

Tortilijos lakštus perpjauname pusiau. Į kiekvieną jų dedame maždaug šaukštą troškinio ir truputį sūrio, kraštus užlenkiame taip, kad susidarytų trikampis.

5

Paruoštus paplotėlius pašildome keptuvėje iš abiejų pusių, kol išsilydo sūris.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Tik ka prikirtom kesadiliju. LABAI SKANU! Dar pridejau truputi kalakuto krutineles pakeptos ant keptuvesatskirai. Mmmmm… liuks 🙂 Buckis uz toki recepta 🙂

  2. O cia gal tas pats reikalas kuri buvo galima laimet (ir laimejom) per krepsinio maratona rugsejo menesi? sirgaliu uzkandis ar kaip ten :))

  3. Vakar dariau, labai skanu 🙂 Tik aš visko dėjau iš akies ir dar papildomai įdėjau vištienos.

Rašyti komentarą