1. Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname su šaukštu aliejaus.
2. Smulkiai supjaustytą morką, cukiniją ir papriką taip pat apkepiname.
3. Smulkiai supjaustome pomidorus ir sudedame į kepančias daržoves, supilame pupeles, įdedame prieskonius bei pomidorų padažą ir dar truputį patroškiname.
4. Tortilijos lakštus perpjauname pusiau. Į kiekvieną jų dedame maždaug šaukštą troškinio ir truputį sūrio, kraštus užlenkiame taip, kad susidarytų trikampis.
5. Paruoštus paplotėlius pašildome keptuvėje iš abiejų pusių, kol išsilydo sūris.
Tik ka prikirtom kesadiliju. LABAI SKANU! Dar pridejau truputi kalakuto krutineles pakeptos ant keptuvesatskirai. Mmmmm… liuks 🙂 Buckis uz toki recepta 🙂
O kiek porciju gaunasi?
puiku 🙂 kesadilijos keliauja į mano receptų sąsiuvinį :))
Buvo labai skanu! Aciu
Ar galima deti konservuotus pomidorus nes pirktiniai ziema kazkaip nelabai 🙂
hmm kaip man cia nedaeina, bet kaip taip graziai jas sulankstyt 🙂
Aš darau nepjaustydama lakštų, t.y. dedu įdarą ant vieno lakšto, užbarstau sūrio, dedu kitą lakštą ant viršaus. Pakepu abi puses kol gražiai apskrus ir sūris išsildys, o tada tiesiog supjaustau aštriu peiliu į keturisas dalis. Quessedilai’ija man skaniausia su vištiena, daržovėmis ir avokadu. Buvau jau visai pamiršusi
Beata,
Koki kumina naudojate: malta ar ne? Aciu
as vakar sita Beatos recepto reportaza per delfi tv paziurejau
http://www.delfi.lt/video/1000receptu/stebint-krepsinio-rungtynes-per-tv-b-nicholson-agituoja-valgyti-daugiau-darzoviu.d?id=62900841 Labai viskas aisku.
Man kesadiljos visada atrodė nepagaminamos. Ačiū. Rytoj bandau!
O cia gal tas pats reikalas kuri buvo galima laimet (ir laimejom) per krepsinio maratona rugsejo menesi? sirgaliu uzkandis ar kaip ten :))
Kuminas ir raudonėlis suteikia tokį nerealų skonį! Niam.
Puikiai, patiko 🙂
Vakar dariau, labai skanu 🙂 Tik aš visko dėjau iš akies ir dar papildomai įdėjau vištienos.
Labai skanu. Bet tortilijos labai daug kainuoja. Bet ka padarysi
O kur patiekalo nuotrauka? Kažkaip neįkvepia gaminti be nuotraukos visai.