Spausdinti

Oi, nuostabūs šie blynai, ir tiek, gal labiau pusrytiniai. Bet jei išsikepsite neštis į darbą ir pasidarysite greitą „sumuštinį” su, pavyzdžiui, varške per vidurį – tai nuostabiausi blynų pietūs bus ar reikalas prie kavos beigi arbatos.

Bananus rinkitės nedidelius, bet labai gerai prinokusius, o jei mėgstate kokosus – galite rudąjį cukrų keisti kokosiniu. Miltų galite ir nesverti, tiesiog, dėkite maždaug 6 kupinus šaukštus.

Cinamoniniai bananiniai speltos miltų blynai

0
komentarai
7
Porcijos
2 asm.

Reikės:

150 g šviesių speltos miltų
3 kiaušinių
3 šaukštų jogurto arba kefyro
2 bananų
1 kupino šaukštelio cinamono
1 šaukšto rudo ar farino cukraus
1 kupino šaukštelio kepimo miltelių
druskos
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Bananus, kiaušinius, jogurtą, cukrų ir cinamoną sudėkite į blenderį, suplakite. Miltus persijokite su kepimo milteliais. Berkite į bananų masę.

2

 Tešla turi būti grietinės tirštumo. Jei gavosi per tiršta, šliūkštelėkite truputį pieno, jei per skysta – pridėkite miltų. Ir prašom, kepkite, aš tai valgiau su klevų sirupu ir šaldytomis mėlynėmis.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Beata,
    Gavosi duonos skonio blynai. Minkštučiai, bet brrrr…neskanu:(. Nebyvo parašyta recepte kokie Spelta miltai, gal balti? Buvo ir tokių, bet aš pirkau tuos tamsesniam pakely. Patikslinkit receptą.

Rašyti komentarą