8241
Beatos virtuvė

Burokėlių mišrainė su tunu

(5)

Ar jums taip pat burokėliai taip labai, kaip man? Ar nemėgstate jų ir vengiate? Ir ką dažniausiai iš jų gaminate?

Reikės:
  • 4 burokėlių
  • Avokado
  • Skardinės tuno
  • 6 ar daugiau ančiuvių
  • Saujelės kaparėlių
  • Saujelės kokių nors salotų lapų (jei yra)
  • Balzamiko acto

 

Kaip paruošti:
1. Supjaustome burokėlius
2. Sukrečiame tuną, kaparėlius, smulkintą avokadą ir suplėšytus ančiuvius ir salotų lapus
3. Šliūkštelime balzamiko acto.

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (5)
Komentarai
  1. burokeliai? parašė:

    O burokeliai turi buti virti, reik manyt? 🙂

  2. klaustukas parašė:

    O burokeliai – virti ar zali?

  3. Jūratė parašė:

    Greita, nesudėtinga ir nerealiai skanu, ir kaip tyčia visus ingridientus radau namie 🙂 AČIŪ 🙂

  4. Livija parašė:

    Gal skonis ir neblogas, tačiau lėkštėje tikras jovalas. Galbūt gražiau būtų, jeigu detumėte sluoksniais, o ne maišytumėte.Tada nesigautų toks marmalas.

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.